Hypotheekadvies

Om een woning te kunnen kopen is veel geld nodig. De meeste mensen lukt het niet om dit te voldoen uit eigen middelen. Daarom is een hypotheek vaak noodzakelijk.

Woonoverstap Specialisten zijn allemaal hypotheekadviseur en hebben dus de mogelijkheid om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning inclusief de financiering en benodigde verzekeringen.

Woonoverstap Specialisten kijken altijd eerst naar de financieringsmogelijkheden binnen jouw situatie. Jouw inkomen en eigen vermogen is van het eerste belang. Maar ook de waarde van je huidige woning en/of de koopwens zijn hierbij bepalend.

Het gaat dus om een samenspel van diverse factoren die tot de gewenste uitkomst leiden; inkomen, eigen geld, overwaarde, wensen, acceptatienormen van de bank, en dergelijke. De kennis en kunde die de Woonoverstap Specialist in zich heeft leidt daarbij tot de meest gunstige situatie.

Goede timing binnen het plan om te verhuizen is eveneens een onderdeel dat niet over het hoofd gezien mag worden. Zeker in tijden van veranderende hypotheekrente en/of een veranderende (ver)koop markt is goede planning van financieel levensbelang. Juist door rekening te houden met deze externe factoren en mogelijke valkuilen wordt de kans van slagen om je wensen te realiseren groter en zekerder.

Dat is dan ook het onderscheidend vermogen van de Woonoverstap Specialist ten opzichte van andere professionele dienstverleners.